Actualitate

Un alt meci cu acelaşi obiectiv

Petrolul vrea să bată la Ripensia așa cum s-a întămplat și la Ploiești, în turul campionatului. A fost un succes la limită prin golul marcat de Antoche astfel că petroliștii vor același rezultat și măine seară, pe arena ,,Dan Păltinișanu”. În ultimele două deplasări Petrolul a căştigat iar antrenorul Gigi Mulţescu vrea să continue această serie pentru că numai cele trei puncte ”îi ţin în viaţă”.
Fotbaliştii Petrolului vor evolua în faţa unei echipei antrenate de “Pelicanul” Pelici care a încurcat atăt pe Clinceni, proaspăt detronată de pe primul loc, căt şi pe U Cluj. Dar Ştefănescu şi Rusu speră ca echipă să nu devină victimă şi ei să continue evoluţia bună după ce “şi-au intrat în mănă” la jocul cu Brăila.
Petrolul ajunge în această seară, cu avionul, la Timişoara pentru jocul cu Ripensia. În ziua meciului, dimineață, trupa lui Mulțescu va face o mișcare însă fără jucătorii străini: Sarris, Kozoronis şi Malakyan. Grecii s-au accidentat în timp ce armeanul nu a prins lotul nici de data aceasta. În schimb, au revenit, după suspendări, Marinescu şi Arnăutu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co