Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Un corp sanatos fara pastile si diete

Primăvara este momentul perfect pentru a face o schimbare proaspătă şi sănătoasă în alimentaţie. Doctorii vă sfătuiesc să consumaţi legume şi fructe proaspete, deoarece sunt benefice pentru sănătate. Hrana vie, aşa cum o numesc specialiştii în terapii naturale, rămâne o importantă sursă de energie pentru organism. Dacă mâncaţi sănătos şi faceţi din acest lucru un stil de viaţă, atunci organismul dumneavoastră va fi în cea mai bună formă. Fructele, legumele, cerealele şi seminţele încolţite conţin enzime alimentare care constituie hrană pentru organism şi pentru celulele acestuia, echilibrând motabolismul.Medicii trag un semnal de alarmă şi către persoanele care vor să scape de kilogramele în plus, însă aleg metode după ureche sau iau  pastile. Regimul sever poate duce la dereglarea metabolismului şi poate afecta grav organismul. Dacă nu cereţi sfatul unui specialist în domeniu, puteţi să slăbiţi câteva kilograme într-un termen foarte scurt, însă pe termen lung, veţi pune la loc kilogramele pierdute.
Corpul are nevoie de vitamine, dar şi de lichide. Înlăturaţi dulciurile şi grăsimile din alimentaţie şi nu uitaţi că trebuie să fiţi cumpătaţi. Toate kilogramele în plus se pot da jos foarte uşor dacă asccultăm sfaturile specialiştilor şi nu ţinem regimuri alimentare extreme.
Şi mişcarea are un rol important. Din ce în ce mai puţine persoane practică cu regularitate un sport sau merg la o sală de fitnes. Sedentarismul cucereşte în fiecare zi tot mai multe persoane, printre care şi tineri. Părinţii sunt sfătuiţi să le ofere copiilor o educaţie în privinţa unei alimentaţii sănătoase. Hamburgerii, cartofii prăjiţi, pizza, sucurile acidulate şi dulciurile trebuiesc înlocuite cu mâncare sănătoasă, oferindu-le micuţilor aportul necesar de vitamine, glucide şi lipide.
httpv://www.youtube.com/watch?v=cImG7DtrCu4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co