Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un ”greu” are un altfel de traseu

Vicecampion european și apoi campion național. În această situație este pugilistul Alexandru Constantin. De obicei, traseul în nobila artă era invers, dar iată că, după ani de zile, un boxer s-a afirmat prima oară la un concurs din Europa și apoi în România.

Pentru Alexandru a venit și afirmarea națională, el fiind proaspăt campion la categoria + 90 de kilograme. A urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Satu Mare, acolo unde s-au desfășurat Campionatele Naționale de Box pentru cadeți.

Competiție la care sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești și Clubul Sportiv Petrolul și-au adjudecat, în total, șapte medalii. La competiția de la Satu Mare, cinci pugiliști ai CSM-ului, însoțiți de maestrul emerit Adrian Pîrlogea şi preparatorul fizic Răzvan Constantin, au cucerit tot atâtea medalii după ce au avut în concurs zece pugiliști.

În afară de Alex Constantin, în finală a fost și unul din tripleții secției de box. Claudiu Neagu, în limitele categoriei 54 kg, a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, obținând medalia de argint. În finală au mai ajuns, pentru clubul municipal, și au fost premiați Valentin Bârzan, Ethan Rahim şi un alt component din familia tripleților, Alexandru Neagu, toți fiind posesorii medaliilor de bronz.

De la Petrolul, antrenorul Ovidiu Dragomir a înscris patru boxeri, iar doi dintre ei au urcat pe podium. Albert Olteanu a reușit prima lui mare performanță în box, fiind cel mai bun la categoria sa de luptă. Și tot de la clubul petrolist, Denis Tudor a câștigat medalia de bronz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co