Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A pierdut, dar a câștigat respectul tuturor

Amansio Paraschiv a pierdut lupta cu turcul Tayfun Ozkan, dar a câștigat respectul tuturor specialiștilor prezenți la gala din Germania.

Luptătorul ploieștean a declarat pe pagina sa de socializare: ”am avut parte de un meci foarte tare și dur, însă mi-am arătat valoarea de a lupta la cel mai înalt nivel cu cei mai buni din lume oricând și oriunde” – a spus cel poreclit ”Vikingul”.

În runda a treia, Amansio și-a umplut adversarul de sânge, la propriu. Însă până la urmă, Paraschiv a fost declarat învins, iar Ozkan, învingător în Enfusion Belt Night. Găzduit de oraşul Oberhausen, într-o gală maraton de peste zece ore și în fața câtorva mii de spectatori, confruntarea a fost de un nivel foarte bun. Amansio a luptat curajos și a reușit să fie cel puțin egalul adversarului său, în multe momente.

Din păcate, decizia finală a fost nefavorabilă lui Amansio, care a lăsat însă o impresie foarte bună, oferind o luptă adevărată. Turco-olandezul a beneficiat de o atenție sporită din partea arbitrilor. La 26 de ani, Amansio are o carieră în față astfel că pentru el vor urma alte lupte la fel de tari care să-i ridice nivelul în ring, dar și în afara lui. În aceași gală, un alt român, Bogdan Stoica, a devenit noul campion mondial Enfusion la categoria 95 de kilograme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co