Sport

Un nou derbi

Etapa și derbiul pentru CSU Asesoft. Campioana României va înfrunta CSM Oradea într-o reeditare a finalei de anul trecut. Baschetbaliștii Ploieștiului sunt deja la destinație pentru duelul care va avea loc, mâine seară, în sala “Antonio Alexe”. Ei au parcurs un nou drum de sute de kilometri, dupa cel făcut la Cluj. Antrenorul Dado Arnautovic glumea spunând că “suntem ca la circ” deoarece echipa are drumuri lungi și dese. Însă atâta timp cât jucatorii câștigă, oboseala deplasărilor trece mai ușor.

Conducătorul de joc Dee Brown este cel căruia i se datorează, în mare parte, succesele din debutul sezonului. Brown este principalul marcator al alb-albaștrilor cu o medie de 20 de puncte în cele trei înfruntări de până acum. Brown a declarat pentru siteul clubului că se simte bine la Ploiești, are familia alături, iar băieții sunt uniți. Toate acestea îl determină să dea un randament cât mai bun și vrea acest lucru și în confruntarea cu orădenii, în care sunt considerați favoriți.

Gazdele îi au în lot pe Krapic și Guțoaia, foști campioni cu Ploieștiul, însă acesta din urmă nu va putea juca din motive medicale. Principalul Arnautovic nu se va baza pe Burlacu, operat la genunchi, și va trebui să aleagă doi baschetbaliști străini care să vadă jocul de pe margine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co