Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un nou final de săptămână, alte sugestii pentru a profita de el la maxim

Iată că ne aflăm din nou la final de săptămână. Vă sugerăm așadar câteva modalități prin care puteți profita de el la maxim!
Astăzi îi puteți duce pe cei mici la Muzeul de Artă, pentru a participa la activitățile organizate aici în cadrul programului “Vacanța la muzeu”. Acesta este adresat exclusiv elevilor de vârstă școlară, între 6 și 14 ani. Activitățile se derulează în perioada 3 iulie – 31 august. Zilnic, de marți până vineri, sunt organizate grupe formate din cel mult 20 de copii, pentru grupele 6-9 ani, respectiv 10 – 14 ani.
Dacă aveți drum pe Valea Prahovei, vă puteți opri la Sinaia, unde sunteți așteptați, în perioada 2-4 august, la festivalul de film Film 4 Fun. Organizatorii promit publicului o atmosferă caldă și prietenoasă la Casino Sinaia, locul de desfășurare a evenimentului. Festivalul este organizat de Fundația Cine Remember, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia. Intrarea este liberă.
Tot la Sinaia, în perioada 04-30 august 2018, Galeria Regală a Cazinoului Sinaia vă prezintă cu bucurie expoziția de pictură, sculptură și grafică a Societății Artiștilor Figurativi din România, avându-i ca semnatari pe Theodora Daniela Capat, Cornel Corcacel, Corneliu Drăgan-Târgoviște, Marusia Niță, Raul Popa, Lucian Prună și Liviu-Adrian Sandu.
În perioada 4-5 august sunteți invitați să participați la manifestările dedicate Zilelor Orașului Slănic Prahova. Dacă vă aflați în localitate sau doriți să o vizitați îi veți putea vedea evoluând pe scenă pe interpreții Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Adriana Deaconu, Monica Apostol, Nicu Paleru, trupa Kronos, Emilia Florea, Laurian Manta, dar și ansamblurile folclorice Crăișorii și Izvorașul Vesel – Parohia Nașterea Domnului Slănic, Brădetul și Fluturașii din Ștefești, Prahovița-Măgureni, Poenița-Vărbilău.
În cazul în care aveți drum prin București, va propunem să mergeți în parcul Regele Mihai I (fostul Herăstrău), unde este amenajat un cinematograf în aer liber, în cadrul evenimentului intitulat CineParK, un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și preferă să își petreacă timpul în aer liber.
De asemenea, un centru comercial din Capitală găzduiește în premieră expoziția “Mașinăriile lui Leonardo da Vinci – Invențiile unui geniu al Renașterii”. Expoziția include cele mai importante invenții ale lui Leonardo da Vinci, va fi găzduită în premieră de un mall din România, iar intrarea este liberă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co