Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un nou loc de joaca

Pentru majoritatea copiilor, în topul preferinţelor în ceea ce priveşte locurile de joacă sunt parcurile. Până în acest moment administraţia locală câmpineană a amenajat o serie de spaţii destinate exclusiv acestora. Şi nu s-a oprit din treabă! A venit rândul cartierului Voila. Iar locul cel mai potrivit pentru realizarea unui parc, este curtea interioară din incinta Şcolii Generale nr. 3. Lucrările au fost deja demarate, în curând cei mici putându-se bucura de un parc al  lor, fără să mai fie nevoiţi să meargă în alte zone ale municipiului unde sunt amplasate instalaţii de joacă.
Însă, nu este vorba doar de atât! Nu sunt uitaţi nici copiii mai mari. Pentru ei se pregătesc două terenuri: unul de fotbal şi altul de baschet.
Pentru că spaţiul este destul de mare şi instalaţiile de joacă vor fi mai multe. O gamă diversificată ce va satisface toate plăcerile celor mai mici locuitori şi nu numai ai cartierului Voila.
În mai puţin de o lună şi jumătate lucrările vor fi gata, copiii putându-se juca în ultimele zile de vacanţă într-un parc nou şi frumos. Pentru acest proiect administraţia municipiului Câmpina a alocat de la bugetul local în jur de 800 de milioane de lei vechi.

Targul National Imobiliar
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co