Actualitate

Unde vor fi amplasate camerele video în Ploiești

Primăria Ploieștiului a demarat procedurile pentru dotarea orașului cu un sistem integrat de monitorizare video, încheind contract pentru un studiu de oportunitate. Studiul va avea ca bază sugestiile Poliției Naționale și ale Poliției Locale, care trebuie să stabilească zonele de risc din Ploiești, unde se produc infracțiuni îndreptate împotriva persoanei, se folosesc arme albe sau de foc și zone în care se face trafic de droguri. Conducerea Poliției Locale consideră că nu numai aceste zone ar trebui să fie prioritare și va solicita amplasarea camerelor video la intrările în oraș, pe arterele principale care traversează municipiul, dar și pe străzi importante ale Ploieștiului.
Camerele video, susțin reprezentanții Poliției Locale, trebuie să aibă rezoluție bună care să permită identificarea persoanelor și a numerelor de înmatriculare ale autoturismelor, iar imaginile să poată fi stocate pe o perioadă mai lungă de timp. Totodată camerele ar trebui să fie rotative și cu vedere nocturnă.
Poliția Locală va cere amplasarea de camere în zonele Spitalul Județean, Bdul București, Podul Înalt, Pasaj Vest, strada Ștrandului și strada Mihai Bravu. Prioritară va fi și amplasarea acestora în zona centrală, unde se comit infracțiuni, în Parcul de la Sala Sporturilor, Parcul Nord OZN, Parcul Mihai Viteazul și Parcul Aurora Vest, precum și în puncte din cartierele Vest, Malu Roșu, Nord, Radu de la Afumați, Bereasca și Mimiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co