Actualitate

Agresorul profesoarei a rămas repetent din cauza matematicii

Nițescu Mihai Alexandru, tânărul de 22 de ani care a înjunghiat ieri o profesoară de matematică în fața cancelariei Liceului “Spiru Haret” din Ploiești, fusese lăsat repetent în clasa a IX-a la această școală din cauza matematicii. Cu toate acestea, profesoara din cauza căreia a fost nevoit să repete clasa nu era aceeași cu cea pe care a agresat-o. Profesorii spun că repetenția ar fi putut să-i creeze un șoc emoțional, agravat și de faptul că ulterior a fost permanent șicanat de colegii de clasă. Consecința acestor șicanări a fost că Nițescu Mihai Alexandru a amenințat cu cuțitul un coleg de clasă în 2016, fiind transferat disciplinar atunci la Liceul “1 Mai”.
Victima sa, Andreea Alexe, a fost supusă unei intervenții chirurgicale, lama cuțitului cu care a fost înjunghiată atingând organe importante, spun medicii.
Agresorul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei. Totodată acesta va fi testat pentru a se depista dacă a consumat droguri.
Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus deja reținerea lui Nițescu Mihai Alexandru, acesta fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co