Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Unirea cu Tricolorul

Voleiul românesc propune un meci specific Zilei Naționale a României. Unirea Dej și Tricolorul LMV Ploiești se vor înfrunta, mâine, într-o nouă etapă din Divizia A1. Ambele echipe sunt victime ale eliminării din Cupa României, așa că fiecare va căuta succesul pentru refacerea moralului. Pe lângă faptul că a fost înlăturată din Cupă, echipa ploieșteană parcă a intrat în zodia accidentărilor.
După cubanezul Centelles, s-a accidentat și ucraineanul Riabukha, la glezna piciorului drept. Ferreira a plecat, așa că principalul Sergiu Stancu trebuie să găsescă noi formule de joc. Fără acești voleibaliști, Tricolorul trebuie să confirme, totuși, distanța, în clasament, față de Unirea. LMV-ul ocupă locul 4, cu 17 puncte, în timp ce Dejul se află pe 9, cu 7 puncte. Jucătorii din lot speră ca alte accidentări să nu mai apară, în timp ce adversarii spun că echipa ploieșteană este periculoasă, în continuare, chiar și cu aceste absențe.
Tricolorul își știe și adversarul din 16-imile Challenge Cup. La debutul absolut în cupele europene, gruparea ploieșteană va înfrunta pe Fonte do Bastardo Azores, campioana Portugaliei. Turul va avea loc în deplasare, între 6 şi 8 decembrie, iar returul este programat la Sala „Olimpia”, pe 22 decembrie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co