Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ursuleții atrag mii de turiști

Peste 20.000 de turişti au vizitat, anul trecut, Rezervația de Urși de la Zărnești, o alternativă de petrecere a timpului liber pentru toți cei care preferă zona Văii Prahovei. În prezent, sanctuarul se întinde pe o suprafaţă de 27 de hectare, fiind locuit de peste 70 de exemplare de urs. O treime din cei care l-au vizitat anul trecut este reprezentată de minori care au avut ocazia să vadă urșii în mediul lor natural.

Practic, cei mai mulţi turişti străini au provenit anul trecut din Israel, Germania, Marea Britanie şi Statele Unite. În total, peste 10.000 de turişti străini au vizitat rezervaţia din Braşov. Un bilet de intrare pentru adulţi costă 40 de lei, iar unul pentru copii 10 lei, așa că încasările au depăşit 500.000 de lei. Pentru anul acesta, administratorii sanctuarului au în plan finalizarea unui centru multifuncţional şi de conferinţe şi realizarea unei tabere pentru copii.

Recent, rezervaţia a fost prezentată la Târgul de Turism de la Stuttgart și la Biroul de turism care se ocupă de promovarea României s-au înregistrat peste 5.000 de cereri pentru vizitarea obiectivului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co