Actualitate

Văleni, singurul oraș în care elevii vor învăța numai dimineața

Începând de anul viitor, școlile din orașul Vălenii de Munte, din județul Prahova, vor avea program doar dimineața. Primăria a reușit să demareze două proiecte prin care Școala Gimnazială “Gheorghe Pănculescu” și Colegiul Național “Nicolae Iorga” vor avea, fiecare, încă 10 clase. Florin Constantin, primarul orașului Vălenii de Munte, ne spune că, după modificarea programului școlar, când orele se vor termina la ora 13, va introduce sistemul after-school. Astfel, profesorii vor primi bani în plus de la buget pentru orele de după școală, iar copiii vor beneficia gratuit de acest program.
Noul program, așteptat cu nerăbdare atât de elevi, cât și de profesori, va permite începerea orelor de școală de la 8 dimineața, nu de la 7, cum este în prezent.
Săptămâna aceasta, copiii din Vălenii de Munte mai au un motiv de bucurie. Primăria va finaliza modernizarea celor șapte parcuri ale orașului, precum și spațiul de joacă de la una dintre școli. În plus, mobilierul parcurilor, echipamentele, precum și pardoseala cauciucată pentru protecție sunt pictate în culori vii, care îi încântă și pe părinți, nu doar pe cei mici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co