Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un punct pentru un Euro!

Reprezentativa Under 21 a României vine pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești pentru a câștiga și ultimul meci din preliminariile EURO 2019, decisiv pentru calificarea la turneul final. Tricolorii mai au nevoie de un singur punct pentru a obține, după două decenii, accesul la Campionatul European Under 21.

Deși în primă fază Federația anunțase că biletele vor fi disponibile doar marți, în ziua meciului, iată că acestea au fost la vânzare și astăzi, 15 octombrie, la casieriile stadionului din centrul Ploieștiului. Organizatorii își doresc ca în tribunele arenei petroliste să vină cel puțin 12.000 de spectatori, atâția câți au fost și pe arena CFR-ului, la victoria cu Țara Galilor.

Mâine, casele de bilete vor fi deschise începând cu ora prânzului și până la startul partidei, primul fluier fiind auzit la ora 21. Tricolorii mai au nevoie de un singur punct din partida cu Liechtenstein pentru a se califica direct la Campionatul European Under 21 de anul viitor, care se va desfășura în Italia și San Marino.

Duminică seară, selecționata antrenată de Mirel Rădoi a făcut antrenamentul oficial pe stadionul ploieștean, iar în această seară a fost rândul celor din Liechtenstein să se pregătească pe arena de peste 15.000 de locuri. Va fi o nouă șansă pentru jucătorii Vlad, Moruțan, Mățan, dar și pentru unul din secunzii lui Rădoi, Adrian Boingiu, să se revanșeze după ce în luna martie au ratat, tot la Ploiești, calificarea la Campionatul European under 19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co