Sport

Victorie și pentru Arnautovic

Baschetbaliștii Ploieștiului au destule motive să-i cotropească pe turci, mâine seară, în sala Olimpia. Un eventual succes în fața celor de la Banvit Badirma ar fi cel mai frumos cadou pentru antrenorul Vladimir Arnautovic. “Dado” împlinește, astăzi, 43 de ani, dar nu are timp de petrecere, deoarece pregătește înfruntarea cu otomanii. Va face cinste după ce va obține calificarea între cele mai bune 32 de echipe din EuroCup.

Arnautovic și baschetbaliștii ploieșteni dau restart în grupa E începând cursa pentru menținerea pe locul patru, ultimul calificabil în faza superioară a competiției. Brown și coechipierii mai au trei meciuri și trebuie să câștige două pentru a fi siguri că-și îndeplinesc obiectivul. Conform statisticii, alb-albaștrii câștigă doar atunci când marchează peste 80 de puncte.

Turcii s-au impus în meciul tur, sunt déjà calificați, dar vor să o facă de pe primul loc. Arnautovic spune că jucătorii săi trebuie să fie atenți la orice detaliu al jocului, deoarece oaspeții formează o trupă experimentată. Și vor dori să câștige grupa pentru a beneficia de un traseu mai ușor. Dar și gruparea ploieșteană are interesul victoriei, care nu a mai venit de trei partide consecutive. În clasament, CSU Asesoft are 11 puncte, cu trei succese și patru înfrângeri, iar Banvit se află pe locul doi, cu șase victorii și doar o înfrângere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co