Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Viteză în ritm de hip-hop

În ritm de hip-hop depășește orice hop. Atletul Daniel Rezmiveș, are viteza în ADN și atunci cănd ascultă muzică săngele i se pune în mișcare și doboară orice record. Înaintea curselor îi ascultă pe Taiga și Băieții din Migos iar ritmurile l-au făcut să doboare recordurile naționale pe distanța de 60 de metri la toate nivelurile. Atletul de la CSM Ploiești este primul, din cei cinci sportivi romăni, calificat la Campionatul European din Scoția.
Antrenorul său, Augustin Iancu, se înțelege bine cu Rezmiveș chiar dacă acesta este diferit. El susține că sprinter-ul se poate califica la Olimpiadă cu ștafeta de 4×100 de metri.
Lui Dani îi plac chestiile sumbre astfel că și-a făcut un tatuaj special și poartă cercei în urechi. Alergătorul și-ar dori pe viitor să i se permită să concureze cu căștile pe urechi. Chiar dacă este atlet îi place foarte mult de … starul NBA, LeBron James.
Sportivul de 21 de ani împreună cu colegii săi vor să fugă bine de lumea din spatele lor și la următorul concurs. Ei se antrenează intens pentru Campionatele Naţionale care vor avea loc la Bucureşti, în perioada 6-7 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co