Administratie

Vor si ei

Nişte zgomote pe care nici în filmele lui Hitchcock nu le-am putut auzi prea des. Prea puternice pentru urechile oricui. Mai ales pentru ale unui copil, copil care ar vrea să aibă şi el un parc de joacă modern, la el în cartier, aşa cum a văzut şi în alte zone ale municipiului Câmpina. Un spaţiu destul de generos există în capătul străzii Petru Rareş. Un leagăn strâmb, o cumpănă şi… o instalaţie de făcut zgomot. Deloc pe placul copiilor.
Părinţii sunt îngrijoraţi. Nu puţine au fost cazurile în care copii s-au accidentat în instalaţiile de joacă, instalaţii care arată ca pe vremea lui Ceauşescu. Vor altceva pentru copii lor.
Nu arată chiar ca un loc de joacă pentru copii. Unii dintre părinţi îşi aduc aminte cum în campania electorală, unii dintre candidaţii la Consiliul Local promiteau că zona va fi amenajată aşa cum trebuie pentru copii.
Nu riscă să-şi lase copiii nesupravegheaţi în ceea ce arată a parc de joacă. Încearcă prin intermediul televiziunii să se facă auziţi. Sunt câmpineni, plătesc taxe şi vor ca şi copii lor să aibă aceleaşi condiţii ca micuţii care se joacă în alte parcuri din Câmpina. Poate vor fi auziţi!
httpv://www.youtube.com/watch?v=iE15A9jeAFQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co