Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vor un cinematograf

S-au bucurat atunci când au aflat că municipalitatea câmpineană este în „posesia” cinematografului! Îşi aduc aminte de momentele plăcute petrecute alături de prieteni, urmărind împreună un film. Tineri sau persoane trecute de prima tinereţe, vor să vadă un film la cinematograf, nu să stea acasă, tolăniţi într-un fotoliu. Ce-i drept… se gândesc şi la tarife!
Obiectivul a fost predat administraţiei locale câmpinene, care acum trebuie să facă ceva în legătură cu clădirea cinematografului, o clădire grav afectată de trecerea timpului. Deşi în ultima perioadă persoana care îşi desfăşoară activitatea în incinta cu pricina nu a făcut mare lucru pentru a o aduce la standardele pe care le-ar cere clienţii, imediat după ce consilierii locali au fost informaţi că cinematograful este al administraţiei locale, omul de afaceri s-a pus pe treabă. Încearcă el să forţeze mâna autorităţilor locale?
Un lucru este clar: cinematograful a fost predat administraţiei locale şi obiectivul de activitate trebuie menţinut. Nu mai rămâne decât ca atunci când filmele vor reîncepe să ruleze să existe şi spectatori. Poate vom avea un centru cultural, cu 1-2 săli mai mici de cinematograf, cu spaţii pentru expoziţii. Cel puţin aceasta este ideea care se vehiculează printre cei care gestionează banii din Câmpina
httpv://www.youtube.com/watch?v=Z2-kXIWM4DA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co