Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Week-end excelent pentru turisti

Primăvara ne răsfaţă cu temperaturi ridicate, aşa că vremea este numai bună de grătare, plimbări în aer liber sau schi pe pârtiile de la înălţime. Turiştii au profitat de weekend şi au ieşit din case. Au ales Valea Prahovei ca destinaţie şi s-au simţit extraordinar. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat din plin de zăpadă. La Cota 2000 au schiat, dar au stat şi la plajă. În Valea Dorului au fost 15 grade celsius şi soarele a strălucit cu putere. Şi pârtiile au fost perfecte, pentru că stratul de zăpadă măsoară 1 metru. Turiştii au venit în număr mare la schi, aşa că s-au format cozi interminabile la instalaţiile pe cablu. Şi tarifele s-au micşorat, aşa că schiorii au avut un motiv în plus să vină la Sinaia. După câteva ore de distracţie pe covorul alb, a fost numai bună relaxarea la soare.
Cei care au vrut să se relaxeze la iarbă verde şi să nu depună prea mult efort, au ales să facă un grătar alături de familie şi prieteni. Valea Cerbului din Buşteni a fost plină cu turişti dornici să petreacă o zi în aer liber. Unii doar au încins grătarele, iar alţii au profitat de soare şi s-au bronzat. Şi daca tot au ieşit la aer curat, turiştii au jucat fotbal sau volei, dar s-au plimbat şi cu ATV-urile sau cu trăsura trasă de cai.
În week-end, turiştii şi-au încărcat bateriile pentru o săptămână de muncă. Meteorologii anunţă vreme bună şi pentru acest sfârşit de săptămână. La munte va fi aglomeraţie mare, deoarece, ca în fiecare an, de Florii, turiştii vin în staţiunile de pe Valea Prahovei să sărbătorească.
httpv://www.youtube.com/watch?v=vipHuqQ1lIg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co