Actualitate

Va avea Sinaia un telescaun nou

Aseară, Consiliul Local din Sinaia, a avut pe ordinea de zi un punct extrem de important pentru dezvoltarea turismului –construirea unui telescaun în Valea Soarelui. Realizarea instalaţiei de trasport pe cablu face parte dintr-un amplu proiect, care va trebui să fie realizat până în 2013, atunci când vor fi organizate Jocurile Olimpice pentru Tineretul European. Conform prezentării în cadrul şedinţei, noua instalaţiei va deservi, pe viitor,  7 pârtii. Tot aseară, s-a anunţat şi suma primită de la Ministerul Turismului pentru această investiţie – 9 milioane 500 de mii de lei.
Proiectul a fost bine văzut de aleşii locali, însă au apărut întrebări legate de sumele care vor fi investite şi de aportul administraţiei locale. Consilierul PSD,   Mihai  Buzea, a vrut să ştie mai multe amănunte despre costurile acestor viitoare realizări şi a trecut la subiect.
Răspunsul nu a mai fost dat de conducerea administraţiei locale…..de faţă cu presa!! Cu toate că am fost invitaţi la şedinţă, tocmai când vroiam să ştim ce se va întâmpla cu acest proiect, am fost daţi afară. Pentru că s-a dorit, dintr-o dată, o discuţie cu uşile închise, nu ştim care va fi contribuţia din bugetul local la acestă investiţie.  Şi nu ştim nici dacă proiectul de realizare a unui telescaun va fi pus practică, pentru că nu ni s-a comunicat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=BGIijbvEjNU

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co