Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Zboara relantisoarele

Zboară relantisoarele şi nu la figurat… ci la propriu! În încercarea, reuşită de altfel, de a reduce numărul de accidente în anumite zone din Câmpina, administraţia locală a luat hotărârea de a monta relantisoare. Sau bumpere, cum mai sunt ele cunoscute în limbajul şoferilor. Şoferi care nu prea sunt mulţumiţi de apariţia lor. De cealaltă parte, agenţii de circulaţie sunt adepţii montării unor astfel de relantisoare, dintr-un motiv foarte simplu: siguranţa participanţilor la trafic.
Nu a durat mult timp până când şoferii maşinilor de mare tonaj şi-au dat seama că relantisoarele pot „zbura”. Cum? Foarte simplu: prin acţionarea bruscă a sistemului de frânare în imediata apropiere a relantisoarelor. Şi dovezi clare pot fi văzute prin tot municipiul Câmpina.
Administratorul drumului public, adică Primăria municipiului Câmpina, ştie că relantisoarele nu sunt deloc ieftine. Din contră. Şi, cu toate acestea, poliţiştii de la circulaţie sunt de părere că siguranţa omului este mult mai importantă decât banii.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Q4GY985GnaU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co