Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Lovit de tir pe DN1

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi noaptea pe Drumul Naţional nr. 1, la intrarea în oraşul Buşteni. Un bărbat din Poiana Ţapului s-a angajat într-o traversare neregulamentară şi a fost izbit de un tir. Accidentul s-a produs în jurul orelor 23.00. Martorii spun că bărbatul se întorcea de la o staţie PECO din zonă de unde îşi cumpărase ţigări şi băutură. Tot ei susţin că bărbatul mirosea a alcool şi abia putea să mai stea pe picioare. Norocul pietonului a fost că tirul rula pe şosea cu o viteză mică, altfel deznodământul ar fi fost cu totul altul pentru bărbatul de 50 de ani din Poiana Ţapului.
Şoferul tirului spune că s-a trezit cu bărbatul pe şosea, a frânat, însă nu l-a putut evita.
Şi martorii accidentului susţin acelaşi lucru. Au văzut cum bărbatul se clătina pe mijlocul drumului şi mai mult, spun că mirosea a alcool de la o poştă.
Imediat la faţa locului au sosit şi echipele de intervenţie care i-au acordat primele îngrijiri medicale rănitului şi l-au transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti cu traumatisme la cap, umăr şi coloană. Circulaţia pe Drumul Naţional nr. 1 a fost blocată mai bine de 30 de minute, timp în care s-au format coloane de maşini de peste 3 kilometri pe sens. Poliţia rutieră cercetează acum cazul pentru a stabili cauza exactă care a dus la producerea accidentului.
Zona  unde pietonul a traversat neregulamentar şi a fost rănit este renumită. În ultimii ani zeci de accidente grave s-au produs în acel loc, de vină fiind pietonii care nu s-au asigurat temeinic înainte să traverseze DN1, dar şi şoferii care au apăsat prea puternic pedala de acceleraţie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=dCqxIrkAVr4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co