Turism

Zilele Orasului Busteni 2016

La Bușteni, astazi, s-a dat startul distracției. Editia din acest an a zilelor orasului a fost deschisa la partia “Kalinderu” cu o competitie traditionala – “Cupa Orasului Busteni la Schi Alpin”. Concurentii, cu varste cuprinse intre 7 si 70 de ani, s-au intrecut pe categorii de varsta pentru a obtine un loc pe podium incurajati de prieteni si rude.
Ocupantii primelor locuri la fiecare categorie au fost rasplatati cu diplome, medalii si premii in bani, in valoare totala de aproximativ 12.000 de lei. Cei mai bucurosi au fost cei mai mici dintre schiori, pentru care nu a contat valoarea premiilor, ci pur si simplu participarea. Aceasta nu a fost insa decat prima manifestare din cadrul “Zilelor orasului Busteni 2016”.
Turistii si localnicii care se vor afla vineri dimineata, intre orele 08 si 12.00 pe partie vor avea acces gratuit la instalatiile de transport. Printre artistii care vor concerta vineri si sambata incepand cu orele 12.00 pe scena de la baza partiei se numara DJ Rynno si Silvia, Amna, Alex Mataev, Alessia, Daniel Iordachioaie sau Lidia Buble.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co