Invatamant

Ziua Liceului “Ion Kalinderu”

Zi de sărbătoare astăzi la Grupul Şcolar „Ion Kalinderu” din Buşteni. A devenit deja o tradiţie, ca pe 30 ianuarie, atunci când sunt prăznuiti Sfintii Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur, unitatea de învăţământ să organizeze o serie de evenimente dedicate Zilei Liceului. Elevii au prgătit numeroase surprize pentru invitaţi, care au rămas uimiţi de talentul şi de priceperea lor. Au mai fost prezentate şi proiecte şcolare, precum: România – Olanda, povestea continuă, Rigori matematice în poezie şi S.O.S – Salvaţi natura. Tinerii au mai pregătit şi “Târgul de iarnă al Firmelor de exerciţiu”. Astfel invitaţii au trecut pe la fiecare stand amenajat în holul instituţiei  şi au aflat ofertele elevilor care au reprezentat mai multe firme fictive, printe care şi agenţii de turism sau organizatori de evenimente.
Şi reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean a rămas încântat de surprizele cadrelor didactice şi ale elevilor. A lăudat evoluţia bună a instituţiei de învăţământ, dar şi rezultatele obţinute de tineri în cadrul mai multor concursuri şi olimpiade şcolare.
Elevii care urmează cursurile de bucătari au pregătit şi oexpoziţie gastronomic . Preparatele, care mai de care mai arătoase şi mai gustoase, au fost lăudate şi apreciate de invitaţi, care au gustat din delicatesele liceenilor.

Tinerii de la Grupul Şcolar Ion Kalinderu din Buşteni au demonstrat că sunt bine pregătiţi şi că au aptitudini în diverse domenii. Astăzi, au fost la înălţime şi au demonstrat sunt talentaţi şi că posedă multe cunoştinţe generale.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TCOXg6WPaHk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co