Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Burse de excelenta pentru elevi

Copii, puneţi-vă talentul şi imaginaţia la încercare, pentru că aveţi şansa să fiţi câştigătorii concursului de desen organizat de Clubul Rotary. Şi în acest an, creaţiile voastre pot fi expuse şi chiar premiate de organizatori. Astfel, în toate şcolile generale din Sinaia, Buşteni şi Azuga, se va organiza concursul de desen destinat elevilor din clasele I – IV. Aflat la cea de-a doua ediţie, concursul are în acest an tema „Visul Copilăriei”. Dacă în 2008 Clubul Rotary a acordat câte o bursă în fiecare şcoală, anul acesta se vor înmâna câte 2 burse în fiecare instituţie de învăţământ. Copiii trebuie să îşi finalizeze lucrările până pe 25 martie. Apoi, se va realiza o preselecţie, iar cele mai bune vor ajunge să fie expuse în şcolile de pe Valea Prahovei.
În fiecare şcoală se vor alege 15 lucrări, iar apoi juriul va realiza o preselecţie. Reprezentanţii Clubului Rotary vor acorda trei premii pentru fircare unitate de învăţământ participantă. Astfel, ocupantul locului 3 va primi 1000 de lei, locul 2 – 200 de lei, iar locul I – 3000 de lei.
Fondurile necesare susţinerii acestor burse provin de la Clubul Rotary şi din valorificarea lucrărilor premiate la concurs. Festivitatea de premiere se va desfăşura în fiecare unitate de învăţământ gimnazială din Sinaia, Buşteni şi Azuga în prezenţa copiilor, a cadrelor didactice şi a autorităţilor locale.
httpv://www.youtube.com/watch?v=3-mwDqL0tIg

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co