Turism

(P) Ziua Porţilor Deschise la Lac de Verde

Astăzi, la Lac de Verde Golf & Leisure Resort, din Breaza, a avut loc Ziua Porţilor Deschise, un eveniment dedicat agenţiilor de turism, agenţiilor organizatoare de evenimente, traininguri şi team building-uri, dar şi promotorilor turismului prahovean şi românesc.

Imediat după conferinţă, invitaţii au avut parte de un tur al complexului. Mai mult, gazdele le-au oferit şi o lecţie de golf.

Scopul evenimentului a fost prezentarea complexului şi a serviciilor disponibile. În ultimul an au fost aduse mai multe îmbunătățiri, după ce complexul a fost preluat de un grup de investitori chinezi.

Lac de Verde Golf & Leisure Resort este situat în oraşul Breaza pe o suprafaţă de 24 de hectare de natură pură. Locaţia oferă o paletă de servicii business printr-o sală de conferinţe cu o capacitate de 150 de locuri, dar şi servicii pentru segmentul corporate: tiroliană, paintball, tir cu arcul sau golf team building. Totodată, Lac de Verde Golf & Leisure Resort găzduieşte evenimente private în cele două săli disponibile sau în noul Grand Ballroom, care are o capacitate de 300 de locuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co