Actualitate

100 de milioane de lei pentru organizarea referendumului pentru familie

Organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în sensul redefinirii conceptului de familie ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie va costa aproximativ 100 de milioane de lei.

Curtea Constituţională a stabilit deja că Legea pentru revizuirea Constituţiei respectă prevederile constituţionale. Guvernul va adopta o Ordonanţă de Urgenţă pentru desfăşurarea în două zile a referendumului pentru revizuirea Legii fundamentale.

CCR a stabilit ieri că iniţiativa de rezivuire a Constituţiei în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie și nu pe cea consimţită între soţi, respectă prevederile constituţionale.

Senatul a adoptat, marţea trecută, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie.

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a salutat decizia Parlamentului de a adopta respectiva iniţiativă cetăţenească în sensul redefinirii familiei şi a precizat că referendumul va avea loc pe 7 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co