Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

180 de locuri de casă pentru tinerii din Puchenii Mari

Anul acesta, Primăria Puchenii Mari va pune la dispoziție tinerilor din comună 180 de loturi de teren pentru construcția caselor. Terenurile vor fi date cu titlu gratuit tinerilor căsătoriți cu vârste de până la 35 de ani la data depunerii cererii și domiciliați în comuna Puchenii Mari. Obligația celor care primesc terenul este să obțină autorizații și să construiască locuințele în cel mult doi ani.
Cea mai mare dificultate pe care a întâmpinat-o Primăria Puchenii Mari a fost trecerea terenurilor din izlazul comunei în intravilan, fiind nevoie de intervenția Ministerului Agriculturii pentru a se aviza legalitatea acestui demers. După aprobarea PUZ-ului de către Comisia Tehnică Județeană, vor începe lucrările de extindere a rețelei electrice și de construcție a drumurilor, banii fiind deja prinși în bugetul din acest an, ne spune primarul Constantin Negoi.
Zona în care vor fi date loturile de teren pentru case, de câte 500 metri pătrați, va avea și spații verzi, precum și locuri pentru construcția unei grădinițe, a unei farmacii și a unui magazin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co