Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vor să adere la Uniunea Europeană

Adunarea Generală a Asociației Calului de Trap vrea să adere la Uniunea Europeană de profil. Este dorința, în viitorul apropiat, a Asociației exprimată cu ocazia ședinței în care s-a ales noul Consiliu Director. Pe ordinea de zi a întrunirii a existat şi un punct în care societatea a aderat la Federația Hipică Romănă. Viorel Dabija, președintele acestui for, spune că este prima aderare de acest fel și prin această alegere se vrea îmbunătățirea activității hipice.
La reuniunea de la Hipodromul Ploiești au participat proprietari de cai, autorități locale, dar și reprezentanți de la Ministerul Agriculturii şi nu numai. Proprietarii vor să aibă parte de beneficiile pe care le au și cei de la Regia de Stat. Asta pentru că, spun ei, dețin exemplare de calitate și care merită aceleași condiții.
Cei de la Clubul Sportiv Municipal, administratorii complexului, îşi doresc curse căt mai apreciate, indiferent de tipul alergării. Se pare că CSM-ul trebuie să găsească o nouă casă de pariuri după ce parteneriatul de anul trecut nu mai este valabil.
Federaţia Hipică îşi dorește ca toate aceste societăți să intre sub o singură “umbrelă”, adică să federalizeze toate mișcările hipice care au loc pe Hipodrom.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co