Sport

“3 la 3” cu Astafei

Fotbalistul Victoraș Astafei a fost, astăzi, unul dintre invitații de onoare ai baschetului “3 la 3”. Astafei a onorat cum se cuvine conferința de deschidere a circuitului național de profil. El a venit îmbrăcat într-un maiou al lui Chicago Bulls fiind un fan al celebrei echipe americane. Idolul sau din baschet este Dennis Rodman, datorită stilului excentric adoptat. El povestește că atunci când juca în Turcia, bătea zilnic mingea de baschet.

Burlacu și romano-spaniolul Santana au fost alți invitați de seamă ai evenimentului desfășurat astăzi la Ploiești. Burlacu se bucură că acest turneu revine în oraș, având în vedere popularitatea acestui sport în rândul tinerilor de toate vârstele. Santana este campion european cu România la baschet “3 la 3”. El își dorește ca acest sport să fie prezent la Olimpiada de la Tokyo din 2020.

Prima etapă a acestui turneu se va disputa, în weekend, la Ploiești. Iar următoarele runde vor avea loc la Craiova, București și Constanța, urmând ca finala să se dispute tot în Capitala, la finele lunii august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co