Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

A inceput bacul… scris!

Din nou febra examenului de bacalaureat, din nou emoţiile şi-au făcut simţite prezenţa în rândul elevilor care au susţinut astăzi prima probă scrisă din cadrul bacului, cea la Limba şi Literatura Română. Subiectele extrase au fost:
– partea 1. o analiză pe text, pe marginea poeziei “Înfrigurare” de Lucian Blaga.
– partea a 2-a. un text argumentativ de 15- 20 rânduri despre iubire, pornind de la un fragment din romanul “Mara” de Ioan Slavici.
– partea a 3-a. eseu care să prezinte tema şi viziunea despre lume reflectate într-un roman psihologic interbelic.
Pentru unii elevi subiectele au fost uşoare, pentru alţii mai grele… Părerile au fost în funcţie de nivelul de pregătire al fiecăruia. 
Examenul s-a încheiat în jurul orei 13.00, în majoritatea liceelor. Elevii au avut la dispoziţie trei ore pentru rezolvarea subiectelor. Nu au existat probleme sau incidente neplăcute nici din partea profesorilor supraveghetori şi nici din partea elevilor.
Examenul de bacalaureat va continua în zilele de 29 iunie, 30 iunie, 1 iulie şi 2 iulie, iar rezultatele vor fi afişate pe 5 iulie. Eventualele contestaţii vor putea fi depuse tot pe 5 iulie, iar rezultatele finale, care vor lua în calcul şi contestaţiile, vor fi afişate pe 9 iulie.
Andreea STEFAN
httpv://www.youtube.com/watch?v=3hlCj_7Xobo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co