Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Trotuarele… apoi strada

Lucrarea începută pe strada Schelelor, care a constat în reabilitarea trotuarelor, continuă zilele acestea şi pe strada Plevnei, o stradă care de mulţi ani a cam fost lăsată în paragină. Angajaţii de la Atelierul Sere al Primăriei Câmpina au început lucrările în forţă. Primul lucru pe care l-au făcut muncitorii a fost acela de a scoate din rădăcini toţi copacii aflaţi pe marginea străzii. Lucru care i-a făcut pe mulţi să se întrebe de ce sunt scoşi, având în vedere că toţi avem nevoie de verdeaţă, de umbră… de aer.
Planul administraţiei locale, acum că toţi copacii au fost scoşi din rădăcini, este ca atunci când se vor face replantările să fie făcute… cu cap. Adică să existe o varietate de esenţe, fiecare stradă urmând să fie mărginită de frasini, stejari roşii, carpeni, tei sau mesteceni.
Modernizarea străzilor Schelelor şi Plevnei, 2 străzi care ar putea fi folosite de conducătorii auto pentru a evita aglomeraţia de pe bulevardul central, va fi urmată de refacerea integrală a străzii Griviţei. Pentru ca circulaţia pe aceste artere să se desfăşoare în condiţii cât mai bune se are în vedere şi îngustarea trotuarelor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=woYXOq-qD8c

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co