Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Acuzații de furt intelectual la… pahar

Un producător de bragă din stațiunea Bușteni acuză un maestru cofetar din Constanța de… furt intelectual. Prahoveanul deține omologare la OSIM și certificate de analiză pentru producția acestei băuturi și susține că dobrogeanul a aflat de la el multe cunoștințe despre preparare și apoi a lansat pe piață crema de bragă.

Ali Ibrahim este originar din Dobrogea. Când s-a stabilit la poalele Caraimanului a adus cu sine și multe rețete tradiționale turcești. Și-a deschis o prăvălie în care vinde băuturi și preparate specifice, printre care și bragă. Acesta susține că maestrul cofetar din Constanța i-a trecut pragul de mai multe ori, intenționând să-i cumpere drepturile de autor în sistem franciză, ocazie cu care i-a oferit informații despre materia primă, procesul tehnologic și argumentațiile aferente producției de bragă omologată la OSIM.

Ali Ibrahim susține că așa-zisa cremă de bragă lansată pe piață la Constanța este, de fapt, bragă… Cei care au gustat din braga produsă de Ali Ibrahim apreciază foarte mult băutura. Intreprinzătorul de la Bușteni este decis să nu lase lucrurile așa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co