Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Mărcile adjudecate, doar actele semnate

Mărcile FC Petrolul au fost adjudecate, astăzi, de ACS Petrolul’52. Evenimentul, extrem de important și așteptat de toată suflarea petrolistă, s-a desfășurat, astăzi, în sala de protocol din cadrul Primăriei Ploiești. Mai sunt ceva emoții până mâine, la ora 12:00. Asta pentru că există un termen legal pentru eventuale contestații. În caz că vor fi, acestea trebuie soluționate de comisie până a doua zi.

Altfel, luni, la prânz, Asociația Petrolul’52 se transformă, oficial și irevocabil, în FC Petrolul Ploiești. În sala din Primărie au fost prezenți, de la clubul petrolist, președintele de onoare, Mircea Dridea, președintele clubului Cristi Vlad și Andrei Hoștiuc, un împuternicit al ACS-ului. De partea cealaltă, comisia de licitație formată din șapte consilieri locali dar și alți reprezentanți ai Primăriei. Ședința de lucru a fost condusă de George Botez astfel că acestuia i-a revenit sarcina de a deschide toate cele șase plicuri cu ofertele venite din partea singurei entități dornice să redobândescă mărcile petroliste.

Doi dintre consilieri, Ștefan Dănescu și Gheorghe Popa, l-au întrebat pe Cristi Vlad de obiective și numărul mărcilor. Iar oficialul petrolist le-a răspuns că promovarea cât mai rapidă în liga întâi și un centru de copii și juniori sunt prioritățile lor, în timp ce, legat de mărci, Vlad a răspuns că este normal să liciteze pentru toate deoarece, moral, le aparțin.

Cum fiecare plic în parte a fost în regulă, FC Petrolul Ploiești, Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95, au fost adjudecate de Asociația Petrolul 52. Acestea au fost date pe patru ani, 14.472 lei/marca/an la care se adaugă 2 la sută din veniturile legate de marcă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co