Sport

Burlacu la națională!

Cătălin Burlacu și-a încheiat activitatea de jucător și începe un nou drum. Va fi unul sub tricolor având în vedere noua sa postură. Burlacu face parte din staff-ul echipei naționale a României, fiind unul dintre antrenorii secunzi ai principalului Marcel Țenter.

„Nu voi mai juca baschet, şi aceasta nu pentru că nu mai pot, ci pentru că, la momentul actual, consider că nu mai face obiectul activităţii mele… a declarat Cătălin Burlacu pentru ziarulprahova.ro. Fostul internațional a evoluat în ultimii doi ani la SCM Craiova. Va fi o premieră pentru fostul decar care s-a alăturat staff-ului tehnic al selecţionatei tricolore pe durata pregătirii şi a desfăşurării Campionatului European, care, toamna acesta, se va disputa şi la Cluj.

Burlacu a făcut încă de ieri deplasarea la Cheile Grădiştei, împreună cu naționala României, formată din peste 25 de sportivi şi antrenori, tricolorii urmând să se pregătească în renumita staţiune montană până la finalul acestei luni.

La începutul lui iulie va avea loc un al doilea stagiu centralizat, la Cluj. ,, Ne aşteaptă un eveniment care reprezintă enorm pentru sportul românesc, în general, şi pentru baschetul românesc, în special, şi vreau să fiu alături de acest grup pentru a ajuta cu toată experienţa şi priceperea mea”, a mai declarat unul dintre cei mai galonați baschetbaliști ai României. La EuroBasket 2017, competiţie ce se va desfăşura în patru ţări – România, Turcia, Finlanda şi Israel, în perioada 31 august – 15 septembrie, tricolorii fac parte din grupa C, organizată la Cluj, alături de Spania, Cehia, Croaţia, Muntenegru şi Ungaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co