Sport

Adversari din toată Europa

Adversari din toată Europa pentru formațiile românești de volei masculin prezente în Challenge Cup. Tragerea la sorți s-a desfășurat la Confederația Europeană de Volei. Direct calificată în 16-imi, Steaua București va evolua în deplasare în primul tur, contra formaţiei slovace KDS Kosice. Turul e programat în 5-7 decembrie, iar returul în 19-21 decembrie.

Tricolorul Ploiești va evolua în runda de calificare pentru faza principală a CEV Challenge Cup, urmând să întâlnească pe Lausanne, a patra clasată din campionatul Elveţiei în sezonul recent încheiat. Clubul elvețian, vechi din 1975, are în palmares şase titluri naţionale, cinci Cupe câştigate şi două Supercupe. În sezonul trecut al acestei competiții, gruparea elvețiană a fost eliminată în 16-imile de finală, la fel ca și Tricolorul după ce a pierdut ambele manşe în confruntarea cu olandezii de la Dynamo Apeldoorn.

Turul rundei de calificare este programat în perioada 21-23 noiembrie, iar returul – între 28 şi 30 noiembrie. Tricolorul LMV va evolua, mai întâi, în deplasare, meciul decisiv urmând să aibă loc în Sala „Olimpia”. Învingătoarea acestei dispute se va confrunta cu Stroitel Minsk, din Belarus. Volei Municipal Zalău va evolua contra formaţiei portugheze Sporting Lisabona, prima manşă fiind programată, de asemenea, în deplasare. În această fază turul e programat în 21-23 noiembrie, iar returul în 28-30 noiembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co