Actualitate

Alina este olimpică! Fii ca Alina!

Alina este olimpică! Fii ca Alina! Este îndemnul Ministerului Apărării Naționale. Pe pagina de facebook a acestei instituții a fost postat acest mesaj care a reușit, în scurt timp, să adune mii de like-uri si distribuiri. A fost scrisa si povestea Alinei, mai exact a elevului Fruntaș Alina Gheorghe de la Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza.

Alina Gheorghe a obţinut premiul al III – lea la cea de-a VIII–a ediţie a Concursului Naţional de Matematică “Laurenţiu Panaitopol”, desfăşurat, în data de 14 noiembrie 2015, la Colegiul Naţional “Spiru Haret” – Bucureşti . Este elev în clasa a X-a la Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza, are gradul de elev fruntaș și este pasionată de domeniul ştiinţelor exacte, ea reușind să obţină încă din clasa a IX-a rezultate notabile și distincţii importante: premiul I la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică şi calificare la faza naţională, premiul I la Concursul naţional “Gheorghe Mihoc” precum și performanța de a încheia semestrul al II–lea al anului şcolar 2014-2015 cu media 10.

Nenumarati romani au avut numai cuvinte de lauda la adresa Alinei. II uram si noi, elevului fruntas, mult succes in continuare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co