Actualitate

Amansio înfruntă Tayfunul!

Luptătorul ploieștean Amansio Paraschiv a răspuns unei noi provocări. Pe contul său de socializare, a anunțat că dă curs ofertei de a lupta în promoția Enfusion, la sfârșitul lunii, în Germania, cu turco-olandezul Tayfun Ozcan.
Amansio a spus că nu are timp de pierdut și a început deja pregătirea pentru confruntarea cu campionul mondial al acestei promoții. Lupta cu Ozcan este una de referință și arată că Vikingul nu se teme de nimeni, după ce i-a înfruntat și pe frații Petrosyan. Lupta va fi pe 27 octombrie, împotriva unui adversar și într-o promoție europeană mult mai bine cotată!
Adversarul său, sportivul cu cetăţenie turcă şi olandeză Tayfun Ozcan, are 79 de meciuri la activ, dintre care doar 8 eşecuri. Noul fight acceptat de Amansio vine la puțin timp după ce luptătorul s-a remarcat într-o altă gală.
El a fost printre cei care au ţinut capul de afiş al unei competiții găzduită la Braşov și organizată de Fighting Promotion. “Vikingul” a făcut spectacol, în cel de-al 38 meci al său de kickboxing. Paraschiv a intrat în ring cu sportivul marocan Ayoub Abdelkader. Africanul a rezistat doar câteva minute în faţa lui Amansio. Încă din primele schimburi ale meciului, sportivul magrebian a fost numărat după o serie de lovituri la corp.
Luptătorul ploieștean l-a făcut Knock-Out cu o lovitură de picior care l-a trimis pe marocan la podea! Cu prilejul acestei noi lupte, sportvul de 26 de ani a bifat 30 de victorii, dintre care 14 înainte de limită.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co