Sport

Petrolul joacă în Cupa Campionilor!

Săptămâna viitoare, Petrolul va evolua în grupele Cupei Campionilor. Marți, 20 decembrie, va avea loc o competiție la nivelul de old-boys. Pe lângă gruparea petrolistă vor mai participa Rapid, Progresul, Dinamo, FC Argeș, Steaua, Chiajna și selecționata Jurnaliștilor. Toate aceste echipe se vor înfrunta în Cupa Campionilor old-boys la Sala Sporturilor din Chiajna. Formațiile au fost împărțite în două grupe, iar durata unui meci va fi de 12 minute.
Echipa de old-boys a Petrolului a fost repartizată în grupa B alături de Dinamo București, Progresul București și Concordia Chiajna. Antrenorul Octavian Grigore, a selecționat următorii jucători: Catană și Grigore-portari iar Chiriță, Răchită, Pura, Grama, Abăluță, Cristi Vlad, Zahiu, Nae Constantin și Lara Costache-jucători. Trupa petrolistă va debuta împotriva echipei gazdă după care vor urma confruntările cu Dinamo, care îl va avea în componență și pe Adi Mutu, și Progresul.
După meciurile din grupe vor urma semifinalele și finalele. Turneul se va încheia cu finala mare și festivitatea de premiere. Ultima acțiune a Petrolului old-boys a avut loc în luna octombrie. Foștii jucători au întâlnit, pe arena ,,Ilie Oană”, selecționata Valea Prahovei cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de la unicul succes al unei echipe romănești împotriva echipei engleze FC Liverpool.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co