Sport

Astra slăbește de la o zi la alta

Astra Giurgiu rămâne, de la o zi la alta, fără vedetele sale. Junior Morais a semnat cu FCSB, Teixeira și Budescu sunt aproape și ei să redevină colegi cu Denis Alibec. Acesta din urmă împreună cu Morais și Budescu sunt impresariați de fostul lor coleg Florin Lovin, cel care la finele sezonului trecut a pus ,,ghetele în cui”.

Pe lista plecărilor de la echipa manageriată de Dani Coman a apărut și portarul Lung junior. Internaționalul român ar avea ofertă de la CFR Cluj și se pare că oficialii astriști i-au permis lui ,,Silvică” să negocieze cu ardeleni. Lung și Săpunaru sunt vedetele Astrei ei fiind acum în cantonamentul echipei naționale unde pregătesc disputa cu Polonia.

La acest moment fosta campioană a rămas cu 12 jucători după ce tot atâția s-au despărțit de formația astristă. Aceștia și-au depus memorii, la LPF, pentru încasarea drepturilor bănești restante clubul având cele mai mari probleme. Situație recunoscută și de președintele AFAN, Emilian Hulubei. Acesta însă a precizat că Astra a cesionat creanțele către Liga Profesionistă și drepturile TV au mers direct către jucători și dacă va juca iar în cupele europene, va primi o sumă însemnată de bani și își va achita datoriile.

Deocamdată, la formația astristă au venit doar trei jucători: Marquinos, Erico da Silva și Mrzjlak. Astriștii nu sunt siguri nici de banca tehnică. Șumudică trebuia înlocuit de Edi Iordănescu însă acesta pare să nu mai vină având în vedere că gruparea giurgiuveană își vinde tot ce are mai bun.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co