Sport

Răchită vrea academie

Vivi Răchită s-a hotărât să meargă pe alt drum. Din consilierul sportiv al primarului Adrian Dobre se va transforma în posesorul unei academii ce îi va purta numele. El și-a anunțat demisia din funcția de consilier și se va ocupa de proiectul “Academia de Fotbal Vivi Răchită”. Fostul manager al Petrolului le-a spus celor de la ziarul prahova.ro că “va fi o societate care va fi formată din mai mulţi investitori şi vom solicita un loc de Liga a III-a”.

Răchită a dezvoltat subiectul și a explicat ce înseamnă noua academie “O voi construi pe un bussines– plan la care lucrez de ceva timp si susţinere multor parteneri. Ne vom desfășura activitatea la baza sportivă “Conpet – Strejnic”, dar luăm în calcul şi alte variante, inclusiv stadionul “Prahova”.

Academia lui Vivi va avea echipe la toate nivelurile. De copii, până la juniori A, și chiar înființarea unei echipe în Liga Elitelor. Se dorește și prezența în liga a 3-a, pe același proiect, cu o echipă formată din jucători tineri, foarte tineri, care să crească în Academie, în condiții de profesionism și profesionalism.

Răchită s-a referit și la poziția sa în primărie spunând că din el s-a făcut un caz deoarece multă lume l-a acuzat că se opune noii echipe a Petrolului: ,,Au fost multe dezinformări și s-a văzut acest lucru acum, când s-a aprobat proiectul de licitație. Nu Răchită a ținut proiectul în loc, ba cred că am contribuit la respectarea pașilor legali”. Fostul antrenor al lupilor a mai precizat că nu va participa la licitația mărcilor și vrea să se dedice total proiectului pe care mizează. Licitația mărcilor FC Petrolul va avea loc, joi, 16 iunie, la sediul municipalității ploieștene, taxa de participare fiind de 1.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co