Actualitate

Au taiat panglica

Încet-încet lucrurile arată mult mai bine la baza sportivă de pe stadionul Răfinărie din Câmpina. Lucrările începute cu ceva timp în urmă, lucrări de reamenajare a vestiarelor, atât pentru echipa gazdă cât şi pentru oaspeţi, au fost definitivate, şi finanţatorii echipei Unirea Câmpina s-au gândit că pot transforma acest lucru într-un moment de sărbătoare.
La inaugurare au participat finanţatorii echipei, antrenorii, consilieri locali, primarul Horia Tiseanu, senatorul de Prahova Georgică Severin, directorul rafinăriei Steaua Română şi comandantul poliţiei Câmpina, cunoscut ca un mare amator de fotbal. După ce panglica a fost tăiată şi invitaţii au „inspectat” lucrările de reabilitare a vestiarelor, s-a închinat un pahar de şampanie pentru viitorul echipei, pentru viitorul celor care au pus-o pe picioare, fără să ceară sprijinul comunităţii.
Horia Tiseanu, edilul şef din Câmpina a recunoscut în faţa camerelor de filmat că administraţia câmpineană nu a ajutat atât cât ar fi trebuit echipa Unirea dar că, măcar prin prezenţa sa la meciuri, va încerca să dea un sprijin.
În ceea ce-l priveşte pe Mărgărit Ciubotaru, cunoscut drept Maradona, el le-a spus la un moment dat tuturor invitaţilor că le mulţumeşte pentru cuvintele de laudă dar că mai buni ar fi nişte bani, care să ajute echipa în vederea promovării în divizia C.
Acum jucătorii echipei au vestiare aşa cum multe alte echipe nu au. Nu mai rămâne decât un singur lucru: să dovedească faptul că investiţia a meritat, să facă fericiţi iubitorii de fotbal care vin pe stadionul Rafinărie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Xuzpzg0pEDg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co