Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Surpriza pentru campioana

Surpriză de proporţii pentru tenismena Ana Bogdan. Conducerea Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia a vrut să o surprindă pe elevă într-un mod plăcut şi …a reuşit. În sala de sport a unităţii de învăţământ, colegii şi profesorii, s-au strâns şi au întâmpinat-o pe campioană cu ropote de aplauze. Tânăra nici nu a ştiut ce i se i se pregăteşte şi a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut că toată lumea o felicită pentru reuşitele ei.
La numai 16 ani, eleva clasei a 10-a a Colegiului Mihail Cantacuzino, are rezultate excelente la învăţătură şi pe terenul de tenis. Ana Bogdan este una dintre cele mai promiţătoare jucătoare de tenis din lume. Acest lucru este dovedit de locul secund ocupat de romanca in clasamentul ITF Juniors rankings la finalul anului 2008.
Alături de Ana Bogdan au fost şi părinţii ei, cei care au sprijinit-o de-a lungul anilor pentru a ajunge a doua campioană mondială la tenis, categoria juniori. Cu lacrimi în ochi, Ana le-a mulţumit tuturor pentru surpriză şi a declarat că niciodată nu a mai fost aşa emoţionată. Elevii, dar şi profesorii, au urmărit unul din meciurile câştigate de Ana Bogdan, după care, campioana a făcut un meci demonstrativ în sala de sport a Colegiului. Aici este locul unde Ana s-a antrenat foarte mulţi ani cu tatăl ei.
Ana Bogdan va pleca sâmbătă în Franţa, după care va începe un turneu de junioare. Apoi va trece la senioare, acolo unde va avea de disputat câteva meciuri importante, pe care cu siguranţă le va câştiga datorită caracterului puternic şi a muncii asidue pe care Ana o depune zilnic pentru a se perfecţiona. Ana Bogdan este singura jucătoare profesionistă din Sinaia. La varsta de 9 ani a decis sa urmez o cariera in tenis, iar de la 13 ani a jucat numai in turnee ITF. La 16 ani, Ana Bogdan are rezultate impresionante, rezultate care speră să le obţină şi la senioare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=m43CqCaeXLs

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co