Actualitate

Hai la curatenie

Luna curăţeniei este în toi în municipiul Câmpina şi acest lucru se poate vedea în anumite zone ale municipiului. Din păcate în prea puţine. Plecând de la ideea „nu vă gândiţi ce poate să facă oraşul pentru voi, ci ce puteţi face voi pentru oraş”, iniţiatoarea de anul acesta a lunii curăţeniei s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari pentru a sta de vorbă despre ceea ce se poate face pentru ca municipiul Câmpina să fie altfel decât restul judeţului, decât România. Nu de alta dar şi legislaţia în vigoare prevede amenzi pentru asociaţiile care nu fac curăţenie în jurul blocurilor.
Aşadar, cei care ţin la imaginea municipiului Câmpina sunt aşteptaţi sâmbătă dimineaţă să iasă din locuinţe şi să dea o mână de ajutor celor care vor ieşi la curăţenie. Un lucru pe care viceprimarul Ion Dragomir nu prea îl crede.
Rămâne de văzut dacă cei care locuiesc la blocuri vor urma exemplul câmpinenilor de pe strada Orizontului, cei care nu au mai aşteptat ziua de 28 martie pentru a face curăţenie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=1wcuktSLL-Y

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co