Facebook

Baia Mare de mulțime

Flori și aplauze. Campioana României la handbal feminin a fost bine primită în Sala Olimpia. Gazdele le-au dăruit flori și au fost aplaudate pe tot parcursul meciului. Și ploieștencele au primit trandafiri din partea copiilor, dar au fost copleșite de vedetele HCM-ului. Ungureanu, Herrem, Abbingh, Do Nascimento și Elisei au făcut diferența chiar dacă fetele lui Kurtes au avut momente când s-au apropiat și la patru goluri.

Până la urmă diferența finală, 22-31, a făcut ca CSM Ploiești să sufere cea mai categorică înfrângere, pe teren propriu, în acest sezon. O evoluție bună au avut Sheiko, cinci goluri, Gherman și extrema Chiricuța care și-a dovedit tehnica de la șapte sau nouă metri. De la Baia Mare, olandeza Abbingh, șase goluri, și norvegianca Herrem au găsit cel mai ușor drumul către poarta apărată, cu schimbul, de Șerban și Ifrim. O evoluție mai bună a avut cea din urmă dar chiar și așa Ploieștiul n-a reușit minunea.

La final vedetele din Baia-Mare au aplaudat publicul pentru modul în care le-au tratat și au răspuns cu poze și autografe în fața valului de fani veniți să socializeze cu handbalistele pe care le văd, de obicei, doar la televizor. CSM Ploiești ocupă, acum, locul 8 în Liga Națională și are o săptămână cu două partide, miercuri, în Cupă și apoi în campionat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co