Invatamant

Balul Majoratului la Liceul Forestier

“Fiecare vârstă are paradisul ei!” Sunt cuvintele rostite de prezentatorii Grupului Şcolar Industrial Forestier din Câmpina în deschiderea Balului Majoratului.
Evenimentul s-a desfăşurat la Casa Tineretului, în ultima zi de şcoală din semestrul I şi a fost organizat de elevii claselor a XII-a. Sala de spectacole a fost luată cu asalt de invitaţi, colegi din clasele mai mici, profesori şi părinţi, veniţi într-un număr foarte mare.
Liceenii au pregătit un program artistic pe cinste, condimentat cu scenete, dansuri moderne şi populare şi, bineînţeles, momente muzicale care au satisfăcut toate gusturile.
De la manifestare nu a lipsit nici directorul Liceului Forestier, Gheorghe Râncu. Având ca bază ideea că tinerii de azi nu mai sunt cuminţi şi educaţi aşa cum erau odată, acesta era pentru ocupat, în primul rând, de securitatea elevilor, lăsând pe planul al doilea spectacolul şi distracţia în sine.
Însă, despre elevi nu se poate spune că erau preocupaţi de alte probleme. Distracţia a fost pe primul loc. Pentru viitorii absolvenţi starea de bine a fost împărţită la doi: bucuria sosirii unui nou capitol din viaţa lor şi despărţirea de cei patru ani minunaţi de liceu, practic, de adolescenţa lor şi de tot ceea ce implică aceasta.
Balul Majoratului de la Forestier s-a încheiat cu un program de discotecă, în foaierul Casei Tineretului. Au dansat, s-au distrat, au râs, au vorbit…. totul ca la 18 ani.
httpv://www.youtube.com/watch?v=aoIHtsftbQE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co