Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Bilete pentru baraj

Două săptămâni au la dispoziție fanii Petrolului să populeze tribunele Arenei ,,Ilie Oană” la partida-retur din cadrul barajului de promovare în liga a treia, contra celor de la Dentas Tărtășești. Conducerea clubului a hotărât să pună, deja, în vânzare, tichetele pentru ca oamenii să-și procure din timp accesul la meci. Această inițiativă a oficialilor petroliști înseamnă dorința de a umple tribunele, dar și de a evita îmbulzeala din ultima zi, așa cum s-a mai întâmplat.

Prețurile tichetelor sunt un pic schimbate față de cele din campionat. O mică reducere, de 1 leu, 5 lei, în loc de 6, s-a făcut la Peluza 1 și Peluza 2. Acolo va fi nevoie de o prezență cât mai numeroasă având în vedere spectacolul ce va fi făcut de suporterii celor două peluze. Show se anunță și la ,,T2″ acolo unde cei mai activi fani pregătesc ceva pe măsura evenimentului. O scumpire, de 10 lei, s-a produs la Tribuna 0 unde un tichet costă 20 de lei, în loc de 10, ca până acum.

Iar programul la punctul de vânzare de la stadion este progresiv. Achiziționarea biletelor se poate face în fiecare zi, exceptând duminica când este închis, până sâmbăta viitoare inclusiv, când este programat returul. În perioada 13-15 iunie, casa de bilete este deschisă timp de patru ore după care vor urma zile cu câte șapte și chiar zece ore în care punctul de vânzare este la dispoziția oamenilor. Conducerea Petrolului își dorește ca prezența din startul ligii a patra, cu peste 6000 pe ,,Ilie Oană”, să fie depășită cu această ocazie. Sunt șanse mai ales că abonamentele emise de Petrolul 52 sunt valabile, echipa este favorită la calificare și se anunță un spectacol deosebit în tribunele stadionului de patru stele al Ploieștiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co