Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bobocii ploieșteni primesc ghiozdane din partea Primăriei

Părinţii ai căror copii intră în această toamnă în clasa I-a au motive serioase de bucurie! Astfel, prichindeii lor vor primi din parea Primăriei Municipiului Ploiești ghiozdane complet echipate.
Municipalitatea ploieșteană a recepționat 1.850 de ghiozdane noi. Acestea au sosit în oraș ieri și urmează să fie distribuite unităților de învățământ ploieștene în perioada 4-5 septembrie 2018. Rechizitele vor fi dăruite copiilor la începutul noului an școlar, care va debuta lunea viitoare, în data de 10 septembrie.
Ghiozdanele respective au un design deosebit pentru fete sau băieți. Sunt echipate cu câte un set de rechizite școlare, respectiv penar, riglă, mai multe caiete, acuarele, bloc de desen, stilou, creioane și coperți.
Bugetul prevăzut inițial pentru derularea acestui program, aprobat prin hotărâre de Consiliu Local, a fost de 160.000 lei, iar costul final al achiziției inițiată de Primăria Municipiului Ploiești a fost de 120.356 lei.
Conform datelor statistice, la Ploiești, în anul școlar 2018 – 2019 figurează ca înscriși în clasa a I-a 1.814 copii. În cazul în care vor mai rămâne pachete cu rechizite, acestea vor fi distribuite copiilor din familiile nevoiașe din municipiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co