Actualitate

Cadavru fara identitate

Drumul Naţional numărul 1 continuă să fie locul unde o traversare neregulamentară înseamnă, de cele mai multe ori, moartea celui care încearcă un astfel de gest necugetat. Mai ales noaptea! Aşa cum s-a întâmplat luni seară, sub podul care face legătura între Câmpina şi Poiana Câmpina. În bărbat de aproximativ 55-60 de ani, a cărui identitate este necunoscută a traversat DN1, printr-un loc întunecos, fără să se asigure. Observând că dinspre Sinaia vine o dubiţă Iveco, omul a început să „oscileze” în mijlocul drumului. Degeaba Tudor Niţoiu a frânat brusc şi a luat stânga de volan… nu a putut evita imprudentul pieton.
 „Îmi pare rău”… atât a mai putut să spună cel aflat la volanul dubiţei Iveco. În scurt timp pe DN1 a venit şi echipa de criminalişti, care au căutat mai întâi prin vegetaţia de pe marginea arterei de circulaţia, în speranţa că vor găsi actele de identitate ale persoanei decedate. Fără succes însă!
Un lucru este clar: bărbatul şi-a pierdut viaţa pentru că a încercat să traverseze DN1 printr-un loc nepermis şi întunecat. Şoferul l-a văzut în lumina farurilor, dar prea târziu. Acum poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea bărbatului. 
httpv://tr.youtube.com/watch?v=v7KduMxKjlE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co