Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Camere de supraveghere în Parcul Municipal Vest

Conducerea Parcului Municipal Vest a solicitat, în propunerea de buget pentru 2019, bani pentru achiziționarea unui sistem de monitorizare video pentru întreaga suprafață a obiectivului, de aproape 60 de hectare. Camerele video vor acoperi, în principal, toate parcările și intrările din parc, zona administrativă, sera, patinoarul, terenurile de sport, precum și zona lacului.
Pentru acest an, Parcul Vest are nevoie de 933.000 de lei pentru întreținere și 1.253.000 de lei pentru investiții, o sumă de trei ori mai mare decât în 2018. La capitolul întreținerea parcului va intra, pe lângă plata utilităților, și achiziționarea pergolelor care asigură umbra în zona băncilor, cu o valoarea de 220.000 de lei. Cea mai costisitoare investiție va fi însă construcția pistei de atletism, care va costa 550.000 de lei.
Dacă bugetul va fi aprobat de consilieri, ploieștenii se vor putea bucura anul acesta și de trei fântâni arteziene care vor fi amplasate pe lacul din parc. Totodată, zona Căsătoriilor va fi complet schimbată, planurile de amenajare arătând un loc extrem de atractiv pentru cei care vor să-și unească destinele.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co