Actualitate

Campionatele nationale de schi 2009

Astăzi, la Sinaia, s-a dat startul Campionatului Naţional de Schi Alpin. La competiţia organizată de Federaţia Naţională de Schi şi Biatlon s-au înscris concurenţi din toată ţara, înscrişi la cluburile sportive. Primii care au intrat la linia de plecare au fost juniorii. S-au pregătit un an întreg pentru Campionate, deoarece ambiţia schiorilor este mare, iar cel mai bun dintre eu va ajunge campion naţional.
Pe pârtia din Valea Dorului au fost montate 65 de porţi pentru proba de slalom uriaş. Şi traseul pe care concurenţii trebuie să-l străbată este destul de lung, aşa că sportivii au trebuit să schieze.
Dacă astăzi au concurat juniorii la slalom, mâine vine rândul seniorilor să se lupte pentru titlul de campion naţional.  Ziua de joi va fi dedicată din nou juniorilor în proba de Slalom Uriaş, în vreme ce seniorii vor intra în concurs vineri. La Sinaia se întrec cei mai buni schiori din România. Probele masculine îl au ca favorit pe Ioan Nan, câştigătorul categoric al ultimelor ediţii.  Şi prezenţa lui Edit Miklos la Campio¬natul Naţional transformă această competiţie într-una ce merită urmărită pe viu.Chiar dacă este specialistă în probele de viteză, sportiva de la Dinamo Bucureşti este favorită clară în faţa predelencelor Iulia Crăciun, Bianca şi Sandra Nărea. Campionatele Naţionale de Schi  se vor încheia vinery cu proba de slalom uriaş, masculin şi feminin.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pdH991Hemcs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co